Siirry sisältöön

PÄIVITETTY TARJABIRGITTA

IMG_8662_mv

 

Vihdoinkin uudistunut verkkosivustoni on valmis! On motivoivaa saada tämä projekti päätökseen ja jatkaa uudistuneella ilmeellä eteenpäin.

KERRAN YRITTÄJÄ, AINA YRITTÄJÄ

Entä mitä on tapahtunut vuorotteluvapaani päättymisen työelämään paluuni jälkeen? Olen perustanut osa-aikaisen TARJABIRGITTA-yritykseni ja samalla myös tämä verkko-osoite muuttui. TARJABIRGITTA-sivusto painottuu jatkossa enemmän portfoliooni ja sinne päivittyviin työnäytteisiin, mutta aion herätellä myös blogiani uudelleen eloon. Käsittelen siellä jatkossakin itseäni kiinnostavia ajankohtaisia aiheita sekä kirjallisuutta, kulttuuria ja matkustelua.

MATKAILU AVARTAA

Vuoden sisällä matkustin jo toisen kerran Amsterdamiin. Se on niin rento ja upea kaupunki, että sinne on palattava aina uudelleen. Lisäksi teimme viime kesänä Italia-tourneen Milano–Garda-Firenze–Milano akselilla. Näistä matkoista hieman lisää blogissani.

KOTI ON SIELLÄ, MISSÄ SYDÄN ON

Noin seitsemän vuotta sitten rakennutimme omakotitalon Espoon Laaksolahteen ajatuksena, että tässä talossa asumme loppuelämämme. Ajatukset ja elämäntilanteet muuttuvat ja nyt on tullut aika luopua omakotitalosta ja suunnata kohti kaupunkia. Kaunis kotimme on siis myynnissä. Kirjoitan tästäkin projektista lisää blogissani.

Tässä päällimmäiset tällä erää. Pysytään kuulolla!

Save

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: