LCF Life Coach -valmennus on ratkaisukeskeinen toimintamalli, jossa keskitytään tavoitteiden kirkastamiseen suuntaamalla katse kohti tulevaa, oman näköistä elämää.

Valmistun valmentajaksi Valmentamon LCF Life Coach -koulutuksesta elokuussa 2020. Valmennuksessa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä, ratkaisukeskeisyyttä sekä positiivista psykologiaa. 

Sydäntäni lähellä ovat muutos- ja uravalmennukset sekä työhyvinvointiin liittyvä työssä jaksaminen ja työkyvyn ylläpitäminen valmennuksen avulla. Valmentajana tuen ja kannustan sinua saavuttamaan tavoitteesi erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla. 

Voit hyödyntää valmennusta mm. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ajankäyttöäsi tai vuorovaikutustaitojasi, pohtiessasi uutta suuntaa elämääsi tai kirkastaaksesi tavoitteitasi. Tai jotain muuta – valmennus rakentuu sinun toiveidesi pohjalta.

Valmennuksen myötä sisäinen johtajuutesi kasvaa, vaikutusmahdollisuutesi kirkastuvat ja kyky saavuttaa haluamasi vahvistuu. Valmennuksessa oivallat, kuinka muutos elämässäsi on mahdollista ja kuinka voit tehdä toiveistasi totta. 

  • Valmennuksessa kohtaamme noin 2 viikon välein.
  • Valmennukset voivat tapahtua kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse tai Skypen välityksellä.
  • Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja valmentajaa sitoo 100 %:n vaitiolovelvollisuus.

Ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!


Etsin asiakkaita harjoitusvalmennuksiin

Teen tällä hetkellä lopputyötäni, johon tarvitsen vapaaehtoisia asiakkaita. Haluaisitko sinä olla yksi heistä?

Valmennus on sinulle normaalihintaa edullisempi, mutta edellyttää sitoutumista 4 kertaan ja sähköisen palautteen antamista. Palautteen antaminen kestää noin vartin.

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Harjoitusvalmennus maksaa vain 200 € / 4 valmennuskertaa (sisältäen alv:n).

Ilmoittaudu mukaan, yhteystietoni löydät alta. Vain 5 nopeinta mahtuu mukaan!

%d bloggaajaa tykkää tästä: