Tarja ymmärsi jo ensimmäisestä puhelusta mitä halusin. Hän sai ammattimaisella otteella kiinni ajatuksistani ja saimme projektin nopealla aikataululla käyntiin. Minulla oli visio siitä, minkälaiset verkkosivut halusin sisustussuunnittelu yritykselleni. Toiveena oli kaunista, tyylikästä, selkeää ja pastellin sävyjä. Tarjan avulla myös brändi-ilmeeni selkeytyi huomattavasti. Kommunikointi oli mutkatonta ja sivut valmistuivat suunnitellussa aikataulussa. Tarja on todellinen ammattilainen ja hänellä on tarkkuutta ja visuaalista silmää upeaan toteutukseen. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja lämpimästi suosittelen Tarjaa. Suurkiitos Tarja!

Danja Väänänen, DANJA DESIGN

Yhteistyömme sujui hienosti. Tarja on joustava ja osaava ja pääsi nopeasti kärryille työtehtävistä. Ammattilainen julkaisujen teossa.

Tiina-Marjo Nousiainen, TEKIR

Halusin uusien verkkosivujeni viestittävän iloa ja valoa. Tarja toteutti uudistuksen nopeasti ja ammattimaisesti ja ymmärsi toiveeni paremmin kuin itse osasin ne kertoa.

Hanna-Leena Halsas, HANIGO

Tarja toteutti yritykselleni unelmieni logon vain muutamassa päivässä, tarkasti toiveeni huomioiden. Huippupalvelua suurella sydämellä.

Katja Bergholm, COACHING QUEEN

Tarjan kanssa työskentely on ollut mutkatonta. Projektien aikataulut ovat pitäneet ja Tarjan kädenjälki on ollut hyvää ja briiffin mukaista.

Markus Frey, KUBO

Tarja teki mittavan työn Dueton verkkosivujen uusimisessa. Lopputulos on selkeä ja visuaalisesti houkutteleva, kuten taidegallerialle kuuluukin. Kiitos Tarja!

Pirkko Vepsäläinen, GALLERIA DUETTO

Tarjan visuaalinen silmä oli Lääkärilehden loppupään uudistamisessa jälleen pettämätön. Yhteistyö sujui kaikin puolin mainiosti.

Pekka Nykänen, LÄÄKÄRILEHTI