Tästä päivästä starttasi lihaskuntoharjoittelu! Edellinen saliharjoittelu katkesi kevään sairasteluun ja sen jälkeen allit ovat olleetkin ”lepotilassa”.

Leppävaaran FIT1 Fitnessclub järjesti elokuussa kahden päivän tutustumistilaisuuden ja minä lähdin poikani kanssa paikan päälle. FT1:n kuntosalijäsenyys sopii mainiosti vuorotteluvapaalaisen kukkarolle – kuukausimaksu ilman sitoutumista maksaa vain 22,90 euroa. Ei siis paha!

Tuomas harrastaa aktiivisesti kehonrakennusta ja hän laati äidille kahden viikon saliohjeman. Pyrin käymään salilla kolme kertaa viikossa ja tähän mennessä käyntikertoja on kertynyt kuusi.

FIT1 vastaa tarkoitustaan, jos hakee pelkkää saliharjoittelupaikkaa. Tiloissa ei järjestetä muuta ohjattua liikuntaa. Naisille on lisäksi oma, erillinen harjoittelutilansa ja sieltäkin löytyy kattavasti laitteita, joten sinne on varsinkin ilta-aikaan mukava vetäytyä, jos suurella puolella on tunkua. Onneksi minulla on nyt mahdollisuus poiketa salilla mihin aikaan vain, joten voin välttää pahimmat ruuhkahuiput. Varsinkin aamupäivät ovat suosikkejani, kun salilla on väljää ja voi vapaasti valita, millä laitteella treenaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: