Kun vetäydyt hiljaisuuteen ja
yksinäisyyteen,
 huomaat jälkeenpäin,
että joku kävi vaivihkaa 
piirtämässä ääriviivasi.
Silloin näet selvemmin,
missä rajasi kulkevat.

– Tommy Hellsten

Vuorotteluvapaani toinen kuukausi alussa ja ensimmäinen takana. Pakko hieman hehkuttaa – tämä on mahtavaa! Olen nauttinut jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä.

Lähdin heti vapaan koittaessa Italiaan kirjoituskurssille. Tästä matkasta voit lukea tarkemmin Ciao Itali e Positano postauksestani. Lisäksi olen harrastanut kulttuuria, kirjoittanut, lukenut kirjoja, fillaroinut pitkin maanteitä, käynyt salilla, tavannut ystäviä, tehnyt metsälenkkejä Leevin kanssa sateessa ja auringon paisteessa. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt. Jokaisesta hetkestä ja kohtaamisesta on tullut merkityksellinen. Tunnen voimaantuneeni kevään työuupumuksesta ja paljon hyvää energiaa on alkanut virrata väsymyksen tilalle.

Toinen kuukausi starttaa myös reilun viikon kuluttua alkavalla uudella matkalla, jolloin lähden yksin Eurooppa-tourneelle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen kahden viikon matkan yksin. Olen räätälöinyt lennot ja junamatkat, varannut hotellit, tehnyt suunnitelmia, mitä haluan nähdä ja kokea. Näistä elämyksistä voit lukea lisää blogistani syyskuun puolen välin jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: