Siirry sisältöön

VV4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It is nothing loud or lofty
that I want to say.
If I could,

I would make a little silence.

– Helmi Kuusi

 

Neljäs vuorotteluvapaakuukausi alullaan. Vielä on aikaa.

Osallistuin lokakuussa puhe- ja esiintymistaidon kurssille. Astuin epämukavuusalueelleni ja opin – heittäytyminen on kivaa ja mokaaminen sallittua. Tästä innostuneena jatkoa seuraa Stella Polariksen kurssilla reilun viikon kuluttua.

Lokakuuhun mahtui monta taide-elämystä – Turun taidemuseoHAM ja Kiasma. Marraskuu starttasi myöskin taiteella – eilen Ateneum ja Amedeo Modigliani sekä päivän päätteeksi Galleriakeskiviikko kaupungilla. Näistä tunnelmista pian lisää.

Salitreeni on hyvässä vauhdissa ja haba kasvaa. Aamut lähtevät käyntiin joogalla. Vajaan kuukauden harjoittelun jälkeen tuntuu, että jäykkä kroppa antaa sittenkin periksi ja venyy, venyy.

Reilun kahden viikon kuluttua edessä – ah, ihanaa! – valohoitoa, rantalomaa ja fillarointia. Vuorossa Teneriffa. Tästä myös myöhemmin blogissani, joten palataan Sivuraiteella.

Mukavaa marraskuuta. Juuri sopivasti saapui ensilumi, joka tuo hieman valoa pimeneviin iltoihin ja virkistää mieltä, vaikka kyllä tähän talveen tottuminen ottaa taas oman aikansa, sille ei kai voi mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: