It is nothing loud or lofty
that I want to say.
If I could,

I would make a little silence.

– Helmi Kuusi

Neljäs vuorotteluvapaakuukausi alullaan. Vielä on aikaa.

Osallistuin lokakuussa puhe- ja esiintymistaidon kurssille. Astuin epämukavuusalueelleni ja opin – heittäytyminen on kivaa ja mokaaminen sallittua. Tästä innostuneena jatkoa seuraa Stella Polariksen kurssilla reilun viikon kuluttua.

Lokakuuhun mahtui monta taide-elämystä – Turun taidemuseoHAM ja Kiasma. Marraskuu starttasi myöskin taiteella – eilen Ateneum ja Amedeo Modigliani sekä päivän päätteeksi Galleriakeskiviikko kaupungilla. Näistä tunnelmista pian lisää.

Salitreeni on hyvässä vauhdissa ja haba kasvaa. Aamut lähtevät käyntiin joogalla. Vajaan kuukauden harjoittelun jälkeen tuntuu, että jäykkä kroppa antaa sittenkin periksi ja venyy, venyy.

Reilun kahden viikon kuluttua edessä – ah, ihanaa! – valohoitoa, rantalomaa ja fillarointia. Vuorossa Teneriffa. Tästä myös myöhemmin blogissani, joten palataan Sivuraiteella.

Mukavaa marraskuuta. Juuri sopivasti saapui ensilumi, joka tuo hieman valoa pimeneviin iltoihin ja virkistää mieltä, vaikka kyllä tähän talveen tottuminen ottaa taas oman aikansa, sille ei kai voi mitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: